fb

#reklame #spotovi #tvEmisije #modnerevije #photosession #kalendari #vizitkarte #bilbordi

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn YouTube E-mail

ZA MANEKENKE / MANEKENE

USLOVI:

do 23 god.

Devojke: Visina 172-180cm;

Muskarci 182-190cm.

Za devojke: Obim struka MAKSIMUM 63 cm, Obim kukova MAKSIMUM 93 cm

Ako ne ispunjavate navedene uslove, prijavite se za FOTOMODELA!

Mole se kandidati za manekene da posalju 3 svoje fotografije i popunjen UPITNIK na milantoplica@gmail.com (Fotografije koje nam saljete ne moraju biti profesionalne)

Upis za manekene i manekenke je 150 eura. Cenovnik vazi do 1.1.2018

Svi manekeni i manekenke potpisuju ugovor o saradnji.

Postanite clan stranice https://www.facebook.com/agencijaSNOB

 

BESPLATAN UPIS za sve manekenke 174-178 cm, sa obimima maksimum 93-63-93 koje zele raditi modne revije i reklame u inostranstvu (Italija, Francuska, Dubai, Turska, Indija, Kina ...).

ZA FOTOMODELE

Znamo da i Vi imate foto-aparat. Ima ga i "mali iz komsiluka", ume i on da "pritisne dugme" i "uslika" vase telo. Tacno je da to ne kosta nista, ali ... Mozda cete od takvih fotografija imati gubitak stotinama puta veci, nego da ste platili profesionalca!

Pogledajte kako mi fotografisemo devojke i momke. Ako sami mozete bolje - nemate potrebe pozivati nas.

Uskoro datumi za KASTINGE u Beogradu, Novom Sadu, Nisu, Kragujevcu, Leskovcu, Boru, Banja Luci, Podgorici, Skoplju ... Proverite na stranici https://www.facebook.com/agencijaSNOB/

Prijavite se preko sajta, procitajte ispod:

ONLINE KASTING ZA FOTOMODELE

AGENCIJA S.N.O.B.

USLOVI:

do 25 god.

Kao fotomodel nase agencije, dobijate mogucnost da radite reklame za firme iz Srbije i inostranstva. Za svaku reklamu koju uradite preko nase agencije, Vama pripada 75%, dok agenciji pripada 25%. Cenovnik za reklame zavisi od dogovora izmedju agencije, Vas, kao i firme kojoj je potrebna reklama.

Svi fotomodeli potpisuju ugovor o saradnji.

Izabrani fotomodeli treba da urade profesionalni mini elektronski book do 20 fotografija (napomena: fotograf odradi izmedju 50-200 fotografija, ali se odaberu samo najbolje, i ukoliko je potrebno, da se uradi photoshop na slikama).

Forografisanje je u Vase mestu. Vi odabirate fotografa, preporucujete nam, i mi Vam javljamo da li taj fotograf ispunjava modne standarde.

U okviru upisa, dobijate postavljanje vasih fotografija na sajtovima www.AgencySNOB.com/models i www.AgencijaSNOB.com/models , i na https://www.facebook.com/agencijaSNOB , i nasu podrsku pri angazovanju za reklame, modne revije, spotove ...

Poziv momcima i devojkama koji zele postati fotomodeli, da popune UPITNIK, odaberu najmanje 5 svojih (amaterskih ili profesionalnih) fotografija i posalju na e-mail: milantoplica@gmail.com

REZIME: Upis u agenciju je 150 eura. Vi placate i fotografa, kao i sminku i frizuru.

 

 

 

fb

 

Nas kontakt pogledajte ovde!

 

 

KASTING ORGANIZUJE

AGENCIJA SNOB

Za dodatne informacije, pozoviz

+381 63 427 577

e-mail: milantoplica@gmail.com